Om Lakselv Dyreklinikk

En moderne og velutrustet dyreklinikk midt i Finnmark! Klinikken ligger i Lakselv sentrum, i Laatasveien, et steinkast fra brannstasjonen. Dyreklinikken åpnet dørene for første gang 28. mai 2015. Tidligere lå lokalene vis a vis Bygger’n ved Karasjokveien, og het den gang Lakselv Dyrlegesenter. De gamle lokalene var blitt for små og upraktiske, og gjennom vinteren 2014 -2015 ble det nye huset til Lakselv Dyreklinikk bygget. Vi har åpningstid 08:00 -16:00 alle hverdager for salg av fôr og pleieartikler.

DYREKLINIKKENS TEAM

ROSE-MARIE TAGESTAD

Klinikksjef. Flyttet til Porsanger i 2018 og stortrives her oppe i nord! Kommer fra Gudbrandsdalen og derfor er det mye fin melodi på klinikken vår nå, hun kvitrer som en annen sangfugl når hun energisk holder styr på klinikken. Er en jente med ben i nesa, hun har f.eks jobbet 6 år på fiskebåt i nordsjøen! Har katten «Pels» som samboer, en meget spesiell og snill kastrert hannkatt med seks tær på begge frempotene. Hun elsker friluftsliv og du kan se ryggen på henne og Polarisen hennes i scootersporet når som helst.


ASTRID-MARIE HOLM

Veterinær utdannet fra NMBU Norges Veterinærhøgskole i Oslo. Hun hadde jobb hos forsøksdyravdelingen ved komparativ medisin på Universitetet i Oslo ved siden av studiet. Astrid-Marie jobbet på smådyrklinikk og hadde litt stordyrpraksis i Narvik, før hun bestemte seg for å flytte enda lengre nord i landet. Opprinnelig er hun fra Nittedal i Akershus, men hun er blitt veldig begeistret for Nord-Norge. Hun er glad i friluftsliv og fiske og ser frem til sommeren når kongekrabben skal over ripa på båten!


MARTA SRPOÑOVA

Veterinær MVDr. fra Det Veterinærmedisinske og Farmasøytiske Universitetet i Košice, Den Slovakiske Republikk. Etter studiet fikk hun praksis på smådyrklinikk i Østerrike. Deretter flyttet hun til Norge i 2018 sammen med sin kjæreste Renè. I løpet av året fikk hun utviklet sine norskkunnskaper, praktisert i Sømna og Bindal kommune og i Mattilsynet i Sør-Rogaland. Hun er særlig interessert i bildediagnostikk og smådyrkirurgi. Hun har verdens søteste store Riesensnauzer Darwin som hun har trent redningshundtjeneste med i Slovakia. I 2019 flyttet alle tre hit. De trives og synes at Finnmark er et fantastisk sted å bo.


RENÉ NØSTVIK LANDE

Veterinær MVDr. fra Det Veterinærmedisinske og Farmasøytiske Universitetet i Košice, Den Slovakiske Republikk. René traff Marta på felttur i Slovakia og etter studiet dro de etter hvert til Norge. René har jobbet for Distriktsveterinärerna Hudiksvall i Sverige med små og store dyr, i Sømna og Bindal kommune med produksjonsdyr og Mattilsynet i Sør- Rogaland. René har en fin landeveissykkel som ruller godt på Finnmarks lange veier. Han er glad trompetmusikant, korist og billedkunstner. René er i blant å møtes på klinikken, i vakt på kveld/natt og helg.


MARIT HOLM

Eier av Lakselv Dyreklinikk. Utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole i 1999. Har jobbet som dyrlege i Namsos, Kautokeino, Sør-Varanger, Grønland og nå i Porsanger. På Grønland har hun vært ansatt hos Grønlands Hjemmestyre i 5 år og jobbet mest med dyrevelferd på sledehunder. Har gjennom flere år vært praktiserende dyrlege for det danske forsvars spesialenhet Sledepatruljen Sirius som er stasjonert i Nordøstgrønlands Nasjonalpark. Startet opp veterinærteamet for Finnmarksløpet og var sjefsveterinær i en årrekke. Driver oppdrett av grønlandshunder.


NILS PETTERSEN

Daglig leder for Lakselv Dyreklinikk. Nils har hatt en rekke lederjobber i selskaper som Porsangerfjord Idrettspark AS, Luostejok Bredbånd AS, InfraNord AS, Stuenes As og nå, Tundranett AS.


Telefon

97 30 30 40

Åpent

Man-ons 08-16
Torsdag 09-16
Fredag 08-16
Vakt 24/7